Da li ste zainteresirani za projekt montažne kuće?

Kontaktirajte nas

Stolarija - Prozori i vrata

Naša orijentacija u proizvodnji prozora je proizvodnja koja će dati najbolje prozore u svakom pogledu i najveću mogućnost prilagođavanja kupcu i njegovom objektu. Zaključujemo da je to proizvodnja drvenih i drvo-aluminijum prozora.
EU standardi – Prozore izrađujemo od lameliranog drveta SMREKA, MERANTI ili HRAST u sistemima IV68, IV78 i IV90. Sistemi IV78 i IV90 zadovoljavaju sve najnovije važeće standarde EU.

Karakteristike prozora

Tipovi – Proizvodimo drvo i drvo aluminij prozore svih tipova, krilni, dvokrilni, fiksni, tende, klizajući u sistemima IV68, IV78 i IV90.

IV profili su napravljeni u sistemu 12/18-13 Euro. Ovi sistemi su trenutno najoptimalniji od svih Euro prozora i uključuju dvije gume za insulaciju, efikasni sistem za odvod vode u prozoru i prilagođavanje najstrožijim ocjenama kako bi se ispunili svi tehnički standardi.

Bilo da ste vođeni motom “U skladu sa prirodom” ili samo cijenite dobar dizajn, drvo i drvo aluminijum prozori pružaju širok asortiman stilova, boja i završnih radova u tradicionalnim i modernim oblicima  kako bi ispunili svaki vaš zahtjev.
U prozor ugrađujemo termoizolacijska dvoslojna i troslojna stakla, niskoemisijska u jednom ili dva sloja, punjena Argonom. Niskoemisijska stakla reflektiraju sunčevu toplinu od kuće, tako da i sa širokim prozorima, vaša soba će biti ugodna.
Zvučna izolacija prozora se realizira u 4 faze- kroz materijal ramova prozora, kroz konstrukciju i kvalitetu diht gume, kroz kvalitetu i strukturu stakla i kroz kvalitetu ugradnje prozora. Naš prozor ima sve ove kvalitete sa obzirom na zvučnu izolaciju od nevjerovatnih 50 dB.
Drvo i drvo aluminij prozori traju duže tako da imaju manju cijenu gledano dugoročno u odnosu na PVC, time vam dajući bolju vrijednost za utrošeni novac i atraktivnije prozore.
 • Vodeći u kvaliteti – Myhouse je proveo labaratorijska ispitivanja drvo i drvo aluminij  prozora čime je dobio CE znak, potvrdu o kontroli produkcije u tvornici, ekspertizu i analizu iste, koja je izvedena u akreditiranom laboratoriju IFT u Rosenheimu, pod budnim okom treniranog i akreditiranog osoblja. U tom procesu dobili smo  rezultat koji nas smjesta medju najbolje testirane prozore u Europi.

 • Drvo i drvo aluminij vrata – Izrađujemo kvalitetna vrata u klasičnim i modernim oblicima, ali otvoreno smo i za izradu unikatnih vrata po želji kupca.

 • Raznovrsnot dizajna i veličina – Raznovrsnost dizajna i veličina se nije odrazilo na vrhunsku vrijednost naših vrata. Glavni razlog za to je finalna obrada materijala napravljenih u tvornici. Profili i materijali, zajedno sa staklenim površinama pružaju solidne termo i zvučne izolacije, nevezano za različite zahtjeve kupca u pogledu veličine, funkcionalnosti i dizajna vrata.

Drvo profili prozora

klik na sliku za detalje

Drvo-aluminij profili prozora

klik na sliku za detalje

Podizno-klizne stijene

klik na sliku za detalje

Certifikati i partneri

Neki naši partneri i certifikati koje posjedujemo

Kontakt

  IME *
  PREZIME *
  EMAIL *
  BROJ TELEFONA

  NASLOV

  KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI?